HomeEdzőink

https://papaiac.hu/wp-content/uploads/2023/12/Varga-patrik-Papai-Atletikai-Club.jpg

VARGA
PATRIK

EDZŐ - ELNÖKSÉGI TAG

Varga Patrik vagyok 1992. augusztus 1-én születtem Pápán.

Gyerekkorom óta része a sport az életemnek. Az atlétikával az első találkozásom 2004-es Athéni Olimpia volt, amit kisgyerekként tv-ben ámulva néztem. Ugyan ebben az évben Kis Károly ellátogatott az egyik testnevelés óránkra, ahol felépítésem alapján kiválasztott. 2004-től 2017-ig dolgoztunk együtt Karcsi bácsival, ez idő alatt kalapácsvetésben 3 korosztályos válogatottságot és több OB dobogós helyezést sikerült elérnünk.

2017-ben vettem át a kalapácsvetők felkészítését a PAC-nál, melyet sokkal inkább érzek küldetésnek, mint munkának. Célom, hogy versenyzőim a tőlük telhető legjobb eredményeket érjék el, országos és nemzetközi szinten.

MÓROCZ
KATALIN

EDZŐ

Az atlétika sportággal, azon belül a futással 12 évesen kezdtem el foglalkozni testnevelő tanárom Majer Sándorné, Ica néni irányításával. Majd két év múlva Kis Károly lett az edzőm, akinek köszönhetően többször is az országos bajnokságok dobogójára állhattam, megyecsúcstartó is voltam kismaratoni távon. Közép-és hosszútávfutóként értem el eredményeimet.

Érettségi bizonyítványomat a Türr István Gimnáziumban szereztem, majd utána tanulmányaimat Szegeden, a Juhász Gyula Tanárképző Főiskolán folytattam földrajz-testnevelés szakon. A diploma mellett elvégeztem a középfokú edzői tanfolyamot atlétika sportágban.

Szeged után Szolnokra vitt az élet. Ott a tanítás mellet két évig a Szolnok Városi Sportiskolában kezdtem el edzősködni, kicsikkel foglalkozni.

Majd Pápa, ahol főállásként azóta is a Szent István Római Katolikus Általános Iskolába tanítok.

Mindig volt az iskolában atlétika csoportom, próbáltam segíteni Karcsi bácsinak, gyerekeket irányítottam az ő kezei alá.

Karcsi bácsi halála után kerültem a Pápai Atlétikai Clubhoz, ahol már lassan két éve igyekszem minél több gyerekkel megszerettetni az atlétika sportágat és országos versenyeken minél jobb eredményekkel képviseltetni Pápa városát.

Pápán élek, férjemmel és két lányommal.

https://papaiac.hu/wp-content/uploads/2023/12/Morocz-Katalin-Papai-Atletikai-Club.jpg
https://papaiac.hu/wp-content/uploads/2023/12/Gelencser-Robert-Papai-Atletikai-Club.jpg

GELENCSÉR
RÓBERT

EDZŐ

Gelencsér Róbert vagyok. 1971-ben születtem Pápán. Sporttagozatos iskolában kezdtem tanulmányaimat. (Nem véletlen) Alapvető általános sportalapokat elsajátítottam.

2007-ben transzplantáción estem át. Atlétikában sprint számokban jelenleg is versenyzem a szervátültetettek válogatott csapatában.

Számos Európai-és Világ játokon a dobogó legfelső fokára állhattam 100,200 méteren, távolugrásban, valamint 4×100 méter váltó tagjaként.

2017 májusától a PAC futóival foglalkozom, mint edző. Célom az atlétika megszerettetése a fiatal sportolókkal. Megtalálni a tehetségeket és irányítani Őket a céljaik felé.

GYÖRKÖS
VIRÁG

EDZŐ - ELNÖKSÉGI TAG

2019-ben csatlakoztam a Pápai AC edzői csapatához. Gyerekkorom óta az életem része a sport. Hosszútávfutóként voltam tagja az egyesület elődjének a PSE-nek. Az egészséges életmódot és a sport beépítését a mindennapokba fontosnak tartom mind a gyermekeknél, de a hobbi vagy akár az idősebb sportolóknál is. Igyekszem ehhez több területen is segítséget nyújtani.  Az egyesületnél a 12-16 év közötti gyermekekkel foglalkozom. A közép- és hosszútávfutóknál foglalkozunk az állóképesség növelésével, a helyes mozgás elsajátításával és izomzat kialakításával.

Hiszem, hogy sportos életmóddal kialakított egészséges és harmónikus külső, kiegyensúlyozott belsőhöz is vezet.

https://papaiac.hu/wp-content/uploads/2023/12/Gyorkos-Virag-Papai-Atletikai-Club.jpg
https://papaiac.hu/wp-content/uploads/2023/12/Szabo-Sandor-Papai-Atletikai-Club.jpg

SZABÓ
SÁNDOR

EDZŐ

Szabó Sándornak hívnak. Testnevelő tanárként dolgozom már több, mint 35 év. A PAChoz 2021-ben csatlakoztam. Az előkészítő csoport (U8-U10) edzéseit irányítom heti 2 alkalommal.

SZABÓ
BENCE

EDZŐ

Szabó Bence vagyok. Életemben meghatározó szerepet tölt be a sport. Az atlétika légköre, közege különösen kedves számomra. Az egyesülethez 2022 őszén csatlakoztam, ahol a legkisebb korosztállyal (U8-U10) foglalkozom.

https://papaiac.hu/wp-content/uploads/2023/12/Szabo-Bence-Papai-Atletikai-Club.jpg
https://papaiac.hu/wp-content/uploads/2019/12/hatter-pac.png

Powered by SAGhost © All rights reserved.