Club hírekPápai Atlétikai ClubRendezvényekTájékoztató – MASZ – Önkéntes közreműködés

2022.03.27.
Tájékoztatjuk egyesületünk sportolóit és szüleiket, hogy a Magyar Atlétikai Szövetség a jövőbeni versenyein lehetőséget szeretne biztosítani önkéntesek közreműködésére, ezzel is biztosítva a sportág iránt érdeklődők és a fiatalok koncentráltabb bevonását a magyar atlétika életébe. A versenyek sikeres lebonyolításához és a szervezők munkájának segítéséhez elengedhetetlen az önzetlen segítség.
Elsőként a 2022. május 8-i budapesti Félmaraton Magyar Bajnokságon lesz lehetőség önkéntes közreműködésre, fiatal sportolók bekapcsolódására.
Az önkéntesekre számos színes és érdekes feladat vár, többek között az útvonal biztosítása, vízosztó állomások segítése, csomagok összeállítása a versenyzők számára, sajtó munkatársainak eligazítása, nézők tájékoztatása, szervezők munkájának segítése és további helyszíni ad hoc feladatok.
Önkéntesek jelentkezési határideje 2022. április 12, kedd.
A középiskolás közreműködők esetében az iskolai közösségi szolgálat (IKSZ) órákat leigazoljuk.
Azok, akik szívesen segítenek önkéntesként a versenyen, a fenti határidőig nevük és egyesületük megadásával tudnak az onkentes@atletika.hu e-mail címen jelentkezni.
Köszönjük, hogy segítségével hozzájárul a 2022-es budapesti Félmaraton Magyar Bajnokság sikeres megrendezéséhez és az atlétika sportág népszerűsítéséhez!

Powered by SAGhost © All rights reserved.